2015 EKLOGES - βουλευτικές εκλογες 2015, 2012, GREEK ELECTIONS GALLOP ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ 2015EKLOGES

Τελευταίες δημοσκοπήσεις για Δημοτικές εκλογές 2010

kalpi_01.jpg
Πλήθος πληροφοριών για μυστικά γκάλοπ σε δήμους και περιφέρειες κυκλοφορούν σε blogs και δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Διαβάστε τις τελευταίες δημοσκοπήσεις για Δημοτικές εκλογές 2010.
Η διαφορά Σγουρού-Δημαρά στα μυστικά γκάλοπ έχει μειωθεί στα όρια του στατικού σφάλματος, σύμφωνα με το blog fimotro, σταθερό υποστηρικτή του Γιάννη Δημαρά.
Συγκεκριμένα, το ΠΑΣΟΚ ανεβάζει τη συσπείρωση του, καθώς σε κυλιόμενη δημοσκόπηση ο Γιάννης Σγουρός μείωνει κατά 2 μονάδες τη διαφορά από τον Δημαρά.
Ο Βασίλης Κικίλιας παραμένει τρίτος και είναι δύσκολο να μπει στο δεύτερο γύρο, εκτός αν συσπειρωθούν οι ψηφοφόροι της ΝΔ την τελευταία στιγμή.
Σύμφωνα πάντως με την τελευταία κυλιόμενη δημοσκόπηση, στο Δυτικό τομέα της Περιφέρειας Αττικής τα αποτελέσματα είναι: Δημαράς 25%, Σγουρός 19%, Κικίλιας 15%, αλλά ο Δημαράς έχει προβλήμα στους υπόλοιπους τομείς της περιφέρειας.
Έκπληξη φέρονται να δείχνουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις στο Δήμο Πειραιά όπου ο Μίχας προηγείται μόνο με 4% από τον Βασίλη Μιχαλολιάκο.
Με δεδομένη την μεγάλη δεξαμενή ψηφοφόρων που θα έχει ο υποψήφιος της ΝΔ λόγω Μαντούβαλου στο β' γύρο, όλα είναι πιθανά.
Ανατροπή ίσως υπάρξει και στην Πελοπόννησο, καθώς είναι μεγάλη η δυσαρέσκεια των κομματικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ για τον Πέτρο Τατούλη.
Η ΝΔ διαρρέει οτι στα τελευταία μυστικά γκάλοπ προηγείται ο Δημήτρης Δράκος που χάνει μόνο στο νομό Αρκαδίας.
Σύμφωνα με το newpost.gr, τα τελευταία μυστικά γκάλοπ για τους δήμους της Αττικής δείχνουν περιορισμένες ανακατατάξεις.
Στο δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού προηγείται ο υποψήφιος της ΝΔ, αν και δηλώνει ανεξάρτητος, Π. Χαροκόπος έναντι του Π. Ξυριδάκη επίσης ανεξάρτητου που υποστηρίζεται και από τον Συνασπισμό. Ακολουθεί η κ. Ράπτη, ο κ. Καμάρας του ΠΑΣΟΚ και ο κ. Οικονομίδης.
Στο δήμο Γλυφάδας, οι μυστικές δημοσκοπήσεις φέρνουν τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη πρώτο έναντι του κ. Κόκκορη και ακολουθούν η Α. Λυγνού, και ο Στέλος Λανδράκης.
Στο δήμο Βούλα-Βουλιαγμένη-Βάρη προηγείται ο Γρ. Κασιδόκωστας που υποστηρίζεται σιωπηρά από το ΠΑΣΟΚ και μάχη γίνεται για τη δεύτερη Κυριακή μεταξύ των υποψηφίων Κάσδαγλη και Αποστολάτο.
Στο δήμο Κηφισιάς προηγείται σταθερά ο νυν δήμαρχος Νίκος Χιωτάκης.
Στο Δήμο Σαρωνικού η μάχη που δίνεται είναι στην ουσία για τη δεύτερη Κυριακή ανάμεσα στον κ. Φιλήππου και την σύζυγο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Χρ. Χριστοφάκη. Το κακό για την ίδια είναι ότι στο δεύτερο γύρω εκτός θα παραμείνει ο υποψήφιος της ΝΔ.
Στο Δήμο Μαρκοπούλου στα Μεσόγεια προηγείται σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ο Νίκος Σουρμπάτης με το συνδυασμό Ανθρώπινη πόλη, λύσεις ζωής.
Έγκυρες πληροφορίες για την έκβαση των δημοτικών εκλογών δίνουν τα στοιχήματα, που αντικατοπτρίζουν τα αποτελέσματα των μυστικών δημοσκοπήσεων.
Στην Περιφέρεια Αττικής, μεγάλο φαβορί είναι ο Γιάννης Δημαράς, στον οποίο οι μπούκερς δίνουν χαμηλό ποσοστό κέρδους 1.20, όντας το «σίγουρο» για τη νίκη. Ακολουθούν ο Γιάννης Σγουρός με απόδοση 4 και ο Βασίλης Κικίλιας με απόδοση στο 10.
Στην Πελοπόννησο, φαβορί θεωρείται ο Πέτρος Τατούλης, για τον οποίο οι εταιρείες στοιχημάτων προσφέρουν απόδοση 1.40, που θεωρείται από τους ειδικούς ποσοστό νίκης, καθώς πρόκειται για μια περιφέρεια όπου οι βασικοί υποψήφιοι είναι μόλις δύο. Ο Δημήτρης Δράκος της ΝΔ υπολείπεται σημαντικά, καθώς οι μπούκερς τού δίνουν ποσοστό 2.6.
Στην Ήπειρο, κλειστό παιχνίδι προβλέπουν οι εταιρείες στοιχημάτων στο ηπειρώτικο ντέρμπι, προσφέροντας στη νίκη του Βαγγέλη Αργύρη (ΠΑΣΟΚ) 1.70 και στον αντίπαλό του, Αλέκο Καχριμάνη (ΝΔ) 1.95.
Στην Κεντρική Μακεδονία φαβορί ακλόνητο δίνουν οι μπούκερς τον Παναγιώτη Ψωμιάδη με μόλις 1.01 ποσοστό απόδοσης. Στον Μάρκο Μπόλαρη (12), Κυριάκο Βελόπουλο (100), Θεοδόση Κωνσταντινίδη (1000) και Μιχάλη Θερμόπουλο (2000) οι μπούκερς μάλλον δεν δίνουν το ελάχιστο ποσοστό εκλογικής νίκης.
Για τις υπόλοιπες περιφέρειες, οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν ακλόνητο φαβορί στην Κρήτη (ΠΑΣΟΚ), ενώ στη Θεσσαλία το Ιόνιο και το Βόρειο Αιγαίο αναμένουν μάχη, με τα ποσοστά των υποψηφίων να είναι σχετικά κοντά σε αποδόσεις.
Στο Δήμο Αθήνας, οι μπούκερς θεωρούν σίγουρο νικητή τον Νικήτα Κακλαμάνη, δίνοντάς του απόδοση φτώχειας, που όμως πολιτικά μεταφράζεται σε απόδοση νίκης. Συγκεκριμένα, ο Κακλαμάνης «παίζεται» στο 1.10, ενώ ο συνυποψήφιός του, Γιώργος Καμίνης, στο 6.
Στο Δήμο Θεσσαλονίκης, τον Κώστα Γκιουλέκα (ΝΔ) θέλουν φαβορί οι μπούκερς, δίνοντάς του απόδοση 1.45. Στον Γιάννη Μπουτάρη αντίστοιχα δίδεται ποσοστό 2.45, που του αφήνει μεν ελπίδες νίκης, αλλά του ψαλιδίζει αρκετά τις πιθανότητες.
Στο Δήμο Πειραιά, ακλόνητο φαβορί στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας είναι ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μίχας, ο οποίος στο στοίχημα παίζεται «γκανιάν» με απόδοση 1.20. Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος είναι το απόλυτο αουτσάιντερ με απόδοση 6, ενώ ο Πέτρος Μαντούβαλος ακολουθεί με απόδοση 9.
Πηγή: fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΠΟΤ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Loading...

greek elections - ekloges - ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Loading...

greek elections - ekloges ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Loading...