2015 EKLOGES - βουλευτικές εκλογες 2015, 2012, GREEK ELECTIONS GALLOP ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ 2015EKLOGES

ΣΚΑΝΔΑΛΟ - Έλεγχο σε τελειωμένους πολιτικούς κάνει το ΣΔΟΕ

Τελειωμένους πολιτικούς ξεψαχνίζει το ΣΔΟΕ σύμφωνα με δημοσίευμα για μαύρο χρήμα και λογαριασμούς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι Τσοχατζόπουλος, Παπαντωνίου και Σπηλιωτόπουλος, ερευνούνται για τυχόν ευθύνες περί προμηθειών 16 δις στις ένοπλες...
δυνάμεις τη χρονική περίοδο 1998-2008. Μάλιστα όπως διαβάζουμε έλεγχοι θα γίνουν σε πρώην αξιωματικούς, στελέχη του υπουργείου Άμυνας και μεσάζοντες οπλικών συστημάτων. Καλά κάνει το ΣΔΟΕ και ψάχνει τη δουλειά και να μην την αφήσει, αλλά να μην παραμείνει μόνο στους τελειωμένους. Να γίνουν και έλεγχοι στους εν ενεργεία, μη θολώσουν κάποιοι έτσι τα νερά.

To διορισμένο στο δημόσιο συγγενολόι της Τζάκρη

Γνωρίζετε ότι συγγενείς της κ.Τζάκρη (η αδερφή της, η γυναίκα του αδερφού της και ο κουμπάρος της)καθώς και συγχωριανοί της κάνουν αυτή την στιγμή δεύτερη θητεία stage στο μουσείο Πέλλας χωρίς καν να γνωρίζουν ξένη γλώσσα όπως....υποχρεούνται σε θέσεις φύλακα αρχαιοτήτων!!!
Πράγμα που σημαίνει ότι σε επικείμενο διαγωνισμό για το νέο μουσείο της Πέλλας αποκτούν προβάδισμα αφού μοριοδοτούνται με 20 μήνες επί 7 μόρια για την πρώτη θητεία stage 18 επί 7 για την δεύτερη θητεία δηλ. σύνολο
38χ7=266 μόρια!!!!!ΕΛΕΟΣ
κα Τζάκρη τα δημοσιεύματα προέρχονται από υποδείξεις του κόμματος σας 
ψάξτε το λίγο

Exoυν "φάκελο" για όλα τα blogs ! Oπως παλιά του Κομμουνιστές!


"Όπως προέκυψε από σχετική έρευνα των διωκτικών αρχών, στην Ελλάδα έχουν δημιουργηθεί 132.000 μπλογκ από τα οποία τα 3.500 έχουν καθημερινή ανανέωση."
Aπό τα χθεσινά  ΝΕΑ
Άντε να φακελώσουν  και αυτούς που τα διαβάζουν ...
Όπως με το Ριζοσπάστη και την Αυγή προδικτατορικά !
Ο Κόσμος με την τεχνολογία πάει μπροστά ...στην Ελλάδα Πάει Πίσω ! Για φανταστείτε το FBI να είχε φάκελο για μερικά εκατομμύρια blogs στην ΑΜΕΡΙΚΗ!

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ(μήνυμα από συνεργάτη):  Σε προσωπική μας συνάντηση στη ΔΗΕ μου πήρατε το κινητό, με προσβάλλατε χωρίς να σας απασχολεί καθόλου το πρόβλημα υγείας που έχω με την καρδιά μου..., με απειλήσατε ..., με ρωτήσατε αν θυμάμαι σε ποιο όροφο είμαι . υπονοώντας ότι θα με ρίξετε από το παράθυρο .. με χτυπήσατε ... αλλά όταν με αφήσατε μόνο στο γραφείο σας δεν προστατεύσατε τα αρχεία που είχατε στα pc σας, μπορεί να μην είχα usb αλλά έχω πλέον στην κατοχή μου τα κρίσιμα αρχεία  καταγγελιών και υποκλοπών σας σε πολιτικούς, επιχειρηματίες και συνεργάτες σας τους οποίους  καλύπτεται άλλοτε με την ανοχή και  και άλλοτε με την πίεση των ανωτέρων σας .  Δυστυχώς για εσάς τα έκανα upload σε διαδικτυακό τόπο (τύπου file host) μέσα από τη φωλιά σας και στην επόμενη μου επίσκεψη στα γραφεία σας θα γίνει αυτόματη αποστολή από τους ενημερωμένους συνεργάτες μου αλλά και από αυτοματοποιημένους mail servers εκτός Ελλάδας. Μου πήρατε και προαγωγή ... να ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ μην πάθω ούτε αυτοκινητιστικό γιατί θα πάτε φυλακή την άλλη μέρα.


Να δούμε πως θα αιτιολογήσετε στον ελληνικό λαό την κάλυψη που ΠΑΡΕΧΕΤΕ στους ΣΑΤΥΡΟΥΣ και ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ πολίτικους και επιχειρηματίες.ΡΕΖΙΛΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΟΤΙ...ΚΑΤΟΥΡΙΟΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΥ


Η μεγαλύτερη ξεφτίλα για όσα έχουν ακουστεί στην υπόθεση Βατοπαιδίου είναι αυτό που κατέθεσε η Σταματίνα Μαντέλη πως «όταν ο Ρουσόπουλος ή ο Αγγέλου έπαιρναν τον Μπασιάκο τηλέφωνο, κατουριόταν επάνω του…» (σελίδα 128).
Χίλιες φορές να τον ενέπλεκε οικονομικά στο σκάνδαλο παρά να να τον εκθέσει έτσι δημόσια και ...
να τον παρουσιάζει σαν έναν κολαούζο που κατουριόταν όταν τον έπαιρναν τα αφεντικά του.
Μεταξύ μας Μπασιάκο, άρχιζε σιγά σιγά να αλλάζεις χώρα ή έστω κάνε πλαστική.
Άκου κατουριόταν από τον φόβο του. Έτσι ακριβώς το είπε...

Αυτό είναι το σόι τη Τζάκρη που κέρδισε ...επάξια μια θέση στο δημόσιο με την υφυπουργό Μαυρογιαλούρο

Η υφυπουργός Μαυρογιαλούρου, με το όνομα Τζάκρη θα πρέπει να δώσει εξηγ΄λησεις πρώτα στον Παπανδρέου να διορίσει στο μουσείο της Πέλλας το σόι της, και δεύτερον να εξηγήσει στους πολίτες με ποια κριτήρια, τυγχάνει όλοι οι συγγενείς της, να είναισ το δημόσιο. Ανάμεσα σε τόσους υποψήφιους για μια θέση, όλοι είναι συγγενείς της.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

ΟΛΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

Τζάκρης Νεοκλής (ξάδερφος)
Καραμούζα Πολυξένη(ξαδέρφη)
Τζάκρη Βασιλική(ξαδέρφη)
Ναίτ Ηλιάδου Τζούλι(συγγενής)
Τομπάζη Μαρία( συγγενής)
Τζιοφτάνη Χριστίνα(συγγενής)
Βλαδίτση Χρυσάνθη(ξαδέρφη)
Δούλη Ευαγγελία(ξαδέρφη)