2015 EKLOGES - βουλευτικές εκλογες 2015, 2012, GREEK ELECTIONS GALLOP ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ 2015EKLOGES

αποκάλυψη σοκ ΓΙΑ ΨΕΥΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ...Ο Γιώργος ήξερε πως δεν υπάρχουν λεφτά !!! –

Σόκ για τους Έλληνες και ιδιαίτερα για τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, που εξαπατήθηκαν προκαλεί το βιβλίο του πρώην σοσιαλοδημοκράτη υπουργού οικονομικών της Γερμανίας Πέτερ Στάϊμπρουκ, με τον τίτλο «Under Strich» που μόλις εκδόθηκε.
Όπως διαβάζουμε στην on line εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», όταν ο κ. Παπανδρέου, ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αναφωνούσε στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ότι «λεφτά υπάρχουν», γνώριζε πολύ καλά ότι «λεφτά δεν υπάρχουν».
Όπως πληροφορούμαστε από την πιο πάνω εφημερίδα, ο ίδιος ο κ. Στάϊμπρουκ,….με την ιδιότητά του του Υπουργού των Οικονομικών της Γερμανίας, είχε πει από τον Ιανουάριο του 2009 στον κ. Παπανδρέου για την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας και ιδίως για την κατάσταση του δημοσιονομικού ελλείμματος και μάλιστα ο κ. Παπανδρέου του ζήτησε και συμβουλές για τη μείωση του ελλείμματος. Συνεχίζοντας ο κ. Στάϊμπρουκ, λέει ότι, μετά από αυτό, ο κ. Παπανδρέου του είπε ότι «δεν είναι πλέον σίγουρος αν πραγματικά θέλει να κερδίσει τις εκλογές».
Σημειώνει δε η πιο πάνω εφημερίδα ότι: «Οπως φαίνεται λοιπόν, ο Γ. Παπανδρέου ήταν ενήμερος για την κατάσταση των ελλειμμάτων στην Ελλάδα, επί κυβέρνησης Ν.Δ., σε σημείο που ταλαντεύτηκε ως προς την επιθυμία του να κερδίσει τις εκλογές. Κι όμως, η συνάντηση με τον Γερμανό υπουργό ξεχάστηκε γρήγορα. Οπως και οι συμβουλές του. Ισως γι’ αυτό, έπειτα από μερικούς μήνες, τον Σεπτέμβριο στη ΔΕΘ ο Γ. Παπανδρέου διαβεβαίωσε ότι «λεφτά υπάρχουν».
Το βιβλίο αυτό κάνει πλέον το γύρο του κόσμου και όλη η ανθρωπότητα μαθαίνει ότι υπήρξε πολιτική απάτη των Ελλήνων από την πλευρά του κ. Παπανδρέου.
Επομένως, σήμερα ο ελληνικός λαός συνειδητοποιεί ότι ο κ. Παπανδρέου στερείται λαϊκής νομιμοποίησης, αφού απέσπασε λαϊκή εντολή, με ψεύτικο προεκλογικό πρόγραμμα, εξαπατώντας το λαό.
Μετά από αυτή την επίσημη επιβεβαίωση, αυτού που όλοι υποπτευόμασταν και που και ο ίδιος ο κ. Προβόπουλος είχε επιβεβαιώσει, θα πρέπει ο κ. Παπανδρέου να υποβάλει πάραυτα την παραίτηση της κυβέρνησής του και να θέσει τον εαυτόν του ενώπιον της λαϊκής ετυμηγορίας.
Διαφορετικά θα περιμένουμε να βγάλει ψεύτη τον σοσιαλοδημοκράτη Γερμανό πολιτικό κ. Στάϊμπρουκ
http://hassapis-peter.blogspot.com/2010/10/blog-post_2381.html

ΣΣ: στέλνει επίσης αδιάβαστο τον Παπακωνσταντίνου γι αυτά που έλεγε χθες προσπαθώντας να απαντήσει στον Σαμαρά.
Το έχει επίσης πρωτοσέλιδο ο Ελεύθερος Τύπος (και το λέμε επειδή εμείς είμαστε δίκαιοι, δεν είμαστε κομπλεξικοί σαν μερικούς μερικούς)

ΛΑΟΣ: Αγώνα σε δύο μέτωπα ο Μ. Καραμπέρης

Στον τόπο καταγωγής του, την Ημαθία, με την οποία τον συνδέουν στενοί συναισθηματικοί δεσμοί, θα μετρήσει τις δυνάμεις του ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό του ΛΑΟΣ και του Κ. Βελόπουλου, ο γνωστός επιχειρηματίας, Μάρκος Καραμπέρης. Ο «εκλεκτός» του Γ.Καρατζαφέρη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στη Θεσσαλονίκη και είναι ιδιαίτερα γνωστός στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης, ωστόσο αυτός επέλεξε να κατέβει υποψήφιος στον τόπο καταγωγής του.
Η συμμετοχή του γνωστού επιχειρηματία στο ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ. θεωρείται ότι θα δώσει ώθηση στον συνδυασμό του Κ. Βελόπουλου. Όπως ισχυρίζονται τα στελέχη του κόμματος, ο κ. Καραμπέρης μπορεί να βοηθήσει το κόμμα να αντλήσει ψήφους, όχι μόνο στην περιφέρεια της Ημαθίας αλλά και στο ψηφοδέλτιο της Θεσσαλονίκης καθώς είναι γνωστές σε όλους οι πολύ καλές σχέσεις του με το χώρο των επιχειρήσεων, μικρομεσαίων αλλά και μεγαλύτερων, στην πόλη.

ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ... TO SMS του καραμανλή

ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

1 χρόνος ΠΑΣΟΚ!! Να τους χαιρόμαστε!!

"Θύμα" των δημοτικών εκλογών ο αντικαπνιστικός νόμος

Το 80% φτάνει το ποσοστό της παραβίασης της απαγόρευσης του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο. Όπως αποκάλυψε μιλώντας στη Βουλή, η ομάδα συνεργατών του, που καθημερινά πραγματοποιεί επισκέψεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, διαπιστώνει παραβίαση του νόμου σε 8 στις 10 περιπτώσεις. Όπως, μάλιστα, προσέθεσε, το ίδιο συμβαίνει και στη Βουλή. Ο υπουργός Υγείας έριξε τα βέλη του και προς τους Δήμους όλης της χώρας για πλημμελή εφαρμογή του νόμου, αφού, όπως προσέθεσε «προσπαθούμε, εν επιγνώσει ότι έχουμε δημοτικές εκλογές και ότι δεν βγαίνουν συνεργεία». «Σε σχολεία, νοσοκομεία και εστιατόρια πάντως, πάμε πάρα πολύ καλά», συνέχισε ο κος Λοβέρδος.

Εγκύκλιος για τις Δημοτικές Εκλογές (159 σελ.- 1,26 ΜΒ)

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010 - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010 - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 
nomarxiakes ekloges dimotikes ekloges periferiakes ekloges 2010

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Η ανάδειξη των δημοτικών και κοινοτικών αρχών αποτελεί σημαντικό γεγονός για τη διοίκηση των τοπικών υποθέσεων και την πορεία που αυτή θα ακολουθήσει. Με δεδομένο ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση συνιστά φορέα τοπικής δημοκρατίας, και μάλιστα άμεσης, είναι εύλογο οι εκλογές για την ανάδειξη των αρχών της να έχουν σημασία για τις τοπικές κοινωνίες, οι οποίες
Με την εγκύκλιο αυτή γίνεται μια προσπάθεια να δοθούν όλες οι αναγκαίες διευκρινήσεις, με τον κατά το δυνατόν, απλούστερο και συστηματικότερο τρόπο και μάλιστα αρκετά νωρίτερα από ό,τι τα τελευταία χρόνια. Για το λόγο αυτό παρατίθεται Παράρτημα, στο οποίο, εκτός από τις κρίσιμες προθεσμίες και τη συναφή νομοθεσία, περιλαμβάνονται παραδείγματα εξαγωγής αποτελεσμάτων για όλες τις κατηγορίες των εκλογών.
Οι εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης των Δήμων και των Κοινοτήτων θα γίνουν την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2006 και οι επαναληπτικές, όπου χρειαστεί, την επόμενη Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2006.
Οι εκλογές αυτές έχουν μία ιδιαιτερότητα, κυρίως λόγω της πρώτης εφαρμογής των διατάξεων του νέου Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα. Οι αλλαγές που επέρχονται στην εκλογική διαδικασία θα παρουσιαστούν αναλυτικά στα κεφάλαια που ακολουθούν, μπορούν όμως επιγραμματικά να συνοψιστούν στα εξής:
 • Ως επιτυχών συνδυασμός αναδεικνύεται από την πρώτη Κυριακή αυτός που θα συγκεντρώσει ποσοστό τουλάχιστον 42% επί του συνόλου των εγκύρων ψηφοδελτίων
 • Διευρύνονται τα κωλύματα και τα ασυμβίβαστα για τους υποψήφιους στα αιρετά αξιώματα
 • Εισάγεται ο όρος "τοπικό διαμέρισμα", ο οποίος αντιστοιχεί στον όρο "δημοτικό διαμέρισμα" που είχε θεσπιστεί με το άρθρο 2, παρ. 10 του ν. 2539/1997 (Α' 244)
 • Δήμοι με πληθυσμό άνω των 100.000 κατοίκων διαιρούνται σε δημοτικά διαμερίσματα
 • Κοινότητες με πληθυσμό άνω των 4.000 κατοίκων αναγνωρίζονται σε Δήμους
 • Αλλάζει το πληθυσμιακό κριτήριο για το διαχωρισμό των τοπικών συμβουλίων σε 3μελή, 5μελή και 7μελή, ενώ ο Πρόεδρος των 5μελών και των 7μελών τοπικών συμβουλίων δεν είναι πλέον μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου.
Για πρώτη φορά θα τύχουν εφαρμογής στις επικείμενες εκλογές οι διατάξεις του ν.3202/2003 (Α΄284) για τις εκλογικές δαπάνες κατά τις δημοτικές και κοινοτικές εκλογές. Οι διατάξεις αυτού του νόμου είναι ιδιαίτερης σημασίας, αφού οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι θα κληθούν να διεξάγουν τον προεκλογικό τους αγώνα εντός συγκεκριμένου κανονιστικού πλαισίου, το οποίο εγγυάται την ισονομία μεταξύ τους και τον έλεγχο των οικονομικών συναλλαγών τους. Στις περιπτώσεις, δε, που καταγγελθούν παρατυπίες υποψηφίων ή και συνδυασμών, τότε προβλέπονται βαρύτατες ποινές από ειδικές επιτροπές που συγκροτούνται για συγκεκριμένα παραπτώματα σε επίπεδο Περιφέρειας.
Σημειώνεται ότι για όλες τις περιπτώσεις ως πληθυσμός κάθε ΟΤΑ ή δημοτικού ή τοπικού διαμερίσματος νοείται ο πραγματικός πληθυσμός της γενικής απογραφής πληθυσμού του Κράτους της 18ης Μαρτίου 2001 (Β΄715).
Τέλος, επισημαίνουμε ότι, σύμφωνα με το ’ρθρο Τρίτο του ν. 3463/2006 (Α΄114), για τελευταία φορά στις επικείμενες εκλογές αρμόδιο όργανο για τη διεξαγωγή τους είναι ο Νομάρχης.
Για πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με τα θέματα που αναπτύσσονται στην παρούσα εγκύκλιο μπορείτε να απευθύνεστε στη συντακτική ομάδα που αποτελείται από τους:
 1. Βίκυ Γιαβή, Προϊσταμένη της Δ/νσης Οργάνωσης και Λειτουργίας ΟΤΑ, τηλ. 210-3226666
 2. Αγγελική Βλάχου, Τμηματάρχη στη Δ/νση Οργάνωσης και Λειτουργίας ΟΤΑ, τηλ. 210-3236266
 3. Αντώνη Καρβούνη, Εισηγητή στη Δ/νση Οργάνωσης και Λειτουργίας ΟΤΑ, τηλ. 210-3312470
 4. Κίμωνα Σιδηρόπουλο, Εισηγητή στη Δ/νση Οργάνωσης και Λειτουργίας ΟΤΑ,τηλ.210-3238653
Τα εκλογικά παραδείγματα επιμελήθηκε ο Χριστόφορος Αναστασιάδης, Εισηγητής στη Δ/νση Οργάνωσης και Λειτουργίας ΟΤΑ, τηλ. 210-3228589.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
  ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΙΣ - ΕΚΛΟΓΙΜΟΙ
   1. Χρόνος διενέργειας των εκλογών
   2. Εκλογείς και Εκλόγιμοι
   2.1 Εκλογικό δικαίωμα
   2.2 Εκλογείς
   2.3 'Aσκηση εκλογικού δικαιώματος
   2.4 Εκλόγιμοι
   2.4.1 Μεταδημότευση υποψηφίων
   3. Κωλύματα Εκλογιμότητας
   4. Ασυμβίβαστα
  ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β' ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ - ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
   1. Υποψηφιότητες
   1.1 Αριθμός Υποψηφίων για εκλογή δημοτικών αρχών
   1.1.1 Για Δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο
   1.1.2 Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι χωρίς σταυρό προτίμησης
   1.1.3 Για Συμβούλια Δημοτικών Διαμερισμάτων
   1.1.4 Για Τοπικά Συμβούλια
   1.2 Αριθμός Υποψηφίων για εκλογή κοινοτικών αρχών
   1.3 Ποσόστωση υποψηφίων από τα δύο φύλα
   2. Κατάρτιση συνδυασμών
   2.1 Κατάρτιση Συνδυασμών Δήμων
   2.1.1 Κατάρτιση συνδυασμών Δήμων με Δημοτικά Διαμερίσματα
   2.1.2 Κατάρτιση συνδυασμών Δήμων με Τοπικά Διαμερίσματα
   2.2 Δικαιολογητικά για τη Δήλωση Συνδυασμού Δήμου
   2.3 Κατάρτιση Συνδυασμών Κοινοτήτων
   2.4 Δικαιολογητικά για τη Δήλωση Συνδυασμού Κοινότητας
   2.5 Υποβολή δήλωσης κατάρτισης Συνδυασμού
   2.6 Συμπληρωματική δήλωση συνδυασμού
   2.7 Παραίτηση - θάνατος υποψηφίου
  ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ' ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ - ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
   1. Ανακήρυξη
   2. Κοινοποίηση
   3. Δικαιώματα του συνδυασμού
   4. Υποχρεώσεις υπηρεσιών
  ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ' ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ
   1. Γενικά
   2. Περιεχόμενο Ψηφοδελτίων
   3. Σταυρός προτίμησης
   3.1 Σταυροί προτίμησης σε Δήμους
   3.2 Σταυροί προτίμησης σε Κοινότητες
ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ
ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
   1. Γενικά
  ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' ΕΚΛΟΓΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ
   1. Κατανομή εδρών από την πρώτη ψηφοφορία
   1.1 Κατανομή εδρών δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων
   1.2. Κατανομή εδρών στα συμβούλια των δημοτικών διαμερισμάτων
   1.3 Κατανομή εδρών στα τοπικά συμβούλια
   1.4 Εκλογή παρέδρων
   2. Κατανομή εδρών τη δεύτερη Κυριακή
   2.1 Κατανομή εδρών Δημοτικών Συμβουλίων
   2.2 Κατανομή εδρών στα Δημοτικά Διαμερίσματα
  ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β' ΤΑΚΤΙΚΟΙ-ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
   1. Δημοτικοί- Κοινοτικοί Σύμβουλοι
   2. Σύμβουλοι Δημοτικών Διαμερισμάτων
   3. Τοπικοί Σύμβουλοι και Πάρεδροι
  ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ' ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ
ΕΝΝΟΜΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
  ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ- ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β' ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
   1. Δικαίωμα ένστασης και περιεχόμενο αυτής
   2. Προθεσμίες και αρμόδιο δικαστήριο
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
  1. ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ
  ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΔΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
   1. Κατανομή εδρών επιλαχόντων συνδυασμών σε δήμους εφόσον ο επιτυχών συνδυασμός έλαβε ποσοστό τουλάχιστον από 42% μέχρι και 60%
   2. Κατανομή εδρών επιλαχόντων συνδυασμών στις Κοινότητες εφόσον ο επιτυχών συνδυασμός έλαβε ποσοστό μέχρι και 60%
   3. Κατανομή εδρών επιτυχόντων και επιλαχόντων συνδυασμών, εφόσον ο επιτυχών συνδυασμός έλαβε σε Δήμους ή Κοινότητες ποσοστό πάνω από 60%
   4. Κατανομή εδρών στα συμβούλια των δημοτικών διαμερισμάτων
   4.1 κατανομή εδρών εφόσον ο επιτυχών συνδυασμός έλαβε ποσοστό τουλάχιστον από 42% μέχρι 60%
   4.2 κατανομή εδρών εφόσον ο επιτυχών συνδυασμός έλαβε ποσοστό πάνω από 60%
   5. Κατανομή εδρών τοπικών συμβουλίων
  ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β' ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΔΡΩΝ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
  2. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ
  3. ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
  4. ΣΥΝΤΟΜΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010 - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010 - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 
nomarxiakes ekloges dimotikes ekloges periferiakes ekloges 2010

Δημοτικές Εκλογές 2010 - Εκλογικοί Κατάλογοι Ομογενών και Υπηκόων Τρίτων Χωρών ανά περιφέρεια

Εκλογικοί Κατάλογοι Ομογενών και Υπηκόων Τρίτων Χωρών ανά περιφέρεια
ΚΩΔ
ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΑΝΔΡΕΣ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΣΥΝΟΛΟ
01
ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
 40
 26
66 
02
ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
 85  36
 121
03
ΑΡΚΑΔΙΑΣ
 65
 51
 116
04
ΑΡΤΗΣ
 4
 5
 9
05
Α' ΑΘΗΝΩΝ
 1.504
 394
 1.898
06
Β' ΑΘΗΝΩΝ
 1.728
 431
 2.159
07
ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
 1.764
 253
 2.017
08
Α' ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 322
 56
 378
09
Β' ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 420
 116
 536
10
ΑΧΑΪΑΣ
 98
 39
 137
11
ΒΟΙΩΤΙΑΣ
 417
 32
 449
12
ΓΡΕΒΕΝΩΝ
 7
 5
 12
13
ΔΡΑΜΑΣ
 14
 15
 29
14
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
 192
 78
 270
15
ΕΒΡΟΥ
 7
 8
 15
16
ΕΥΒΟΙΑΣ
 224
 23
 247
17
ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
 10
 3
 13
18
ΖΑΚΥΝΘΟΥ
 3
 3
 6
19
ΗΛΕΙΑΣ
 45
 15
 60
20
ΗΜΑΘΙΑΣ
 32
 23
 55
21
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
 105
 33
 138
22
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
 7
 11
 18
23
Α' ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
 282
 168
 450
24
Β' ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
 121
 72
 193
25
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
 60
 39
 99
26
ΚΑΒΑΛΑΣ
 23
 16
 39
27
ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ
 23
 22
 45
28
ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
 37
 30
 67
29
ΚΕΡΚΥΡΑΣ
 37
 19
 56
30
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
 40
 15
 55
31
ΚΙΛΚΙΣ
 75
 46
 121
32
ΚΟΖΑΝΗΣ
 68
 13
 81
33
ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
 117
 73
 190
34
ΚΥΚΛΑΔΩΝ
 201
 98
 299
35
ΛΑΚΩΝΙΑΣ
 38
 12
 50
36
ΛΑΡΙΣΗΣ
 245
 159
 404
37
ΛΑΣΙΘΙΟΥ
 12
 9
 21
38
ΛΕΣΒΟΥ
 15
 9
 24
39
ΛΕΥΚΑΔΟΣ
 6
 3
 9
40
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
 80
 47
 127
41
ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
 90
 45
 135
42
ΞΑΝΘΗΣ
 6
 2
 8
43
ΠΕΛΛΗΣ
 59
 47
 106
44
ΠΙΕΡΙΑΣ
 27
 26
 53
45
ΠΡΕΒΕΖΗΣ
 47
 25
 72
46
ΡΕΘΥΜΝΗΣ
 159
 25
 184
47
ΡΟΔΟΠΗΣ
 3
 8
 11
48
ΣΑΜΟΥ
 64
 40
 104
49
ΣΕΡΡΩΝ
 8
 6
 14
50
ΤΡΙΚΑΛΩΝ
 80
 62
 142
51
ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
 115
 30
 145
52
ΦΛΩΡΙΝΗΣ
 99
 56
 155
53
ΦΩΚΙΔΟΣ
 47
 38
 85
54
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
 105
 72
 177
55
ΧΑΝΙΩΝ
 74
 30
 104
56
ΧΙΟΥ
 3
 6
    9
 
ΣΥΝΟΛΟ
 9.559
 3.024
 12.583