2015 EKLOGES - βουλευτικές εκλογες 2015, 2012, GREEK ELECTIONS GALLOP ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ 2015EKLOGES

Εκρηκτικός ο Πάνος Καμμένος στη Βουλή

Ένας εκρηκτικός Πάνος Καμμένος -μια όαση αξιοπρέπειας-απέναντι σ ένα τσούρμο υποταχτικούς συναδέλφους του. Ο Καμμένος μίλησε ανοιχτά για το σχέδιο διαμελισμού της χώρας το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.  Αναφέρθηκε στην επιχείρηση ανεξαρτητοποίησης της Θράκης, ένα νέο Κόσοβο, με την συμβολή των Γερμανών και...την ανοχή της Κοινότητας.
Ο Καμμένος μίλησε για τους Τσάμηδες, τους σφαγείς των Ηπειρωτών, οι οποίοι ετοιμάζουν εορταστικές εκδηλώσεις στην Ηγουμενίτσα.

Αναφέρθηκε στην ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου η οποία επισημαίνει ότι με μια υπογραφή παραδώσαμε την εθνική ανεξαρτησία της χώρας. Eίπε χαρακτηριστικά: Η Βουλή των Ελλήνων, από τις 4 Ιουνίου, βρίσκεται υπό κατοχή!

Κάλεσε τέλος τους Έλληνες πολίτες ν αντιδράσουν με μόνο κριτήριο τον πατριωτισμό τους.

Το επαναλμβάνουμε όλα αυτό το διάστημα: Eίναι η ώρα να πάρουμε την Ελλάδα -οι πολίτες-στα χέρια μας.

Είναι θέμα εθνικής επιβίωσης.

Κατηγορώ 16 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ κατά τραπεζών...

Ερώτηση προς τους υπουργούς Εργασίας και Οικονομικών κατέθεσαν 16 βουλευτές της συμπολίτευσης, καταγγέλλοντας τη στάση τραπεζών απέναντι στο νόμο για τη ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων νοικοκυριών.
Μιχ. Κατρίνη, Π.Κουκουλόπουλο, Δ.Καρύδη, Νικ.Ζωίδη, Νάντια Γιαννακοπούλου, Σοφία Γιαννακά, Αθ.Γικόνογλου, Χρ.Κατσούρα, Σ.Μαργέλη, Οδ. Κωνσταντινόπουλο, Νικ. Σαλαγιάννη, Τόνια Αντωνίου, Γιαν. Αμοιρίδη, Ι.Βλατή, Α.Τριανταφυλλόπουλο και Δ.Παπουτσή. Είχαν καταθέσει ερώτηση για το ίδιο θέμα και προ διμήνου και τώρα επανέρχονται στο θέμα.
Την αφορμή για τη νέα ερώτηση έδωσαν τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή, σύμφωνα με τα οποία αν και έχουν κατατεθεί χιλιάδες αιτήσεις για ένταξη στη ρύθμιση, έχουν αντιμετωπισθεί θετικά μόνο πέντε.
Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κάνουν λόγο για ασύδοτες πρακτικές και υποστηρίζουν ότι γίνεται συστηματική καταστρατήγιση του νόμου από τις τις Εθνική, Alpha Bank, Eurobank και Πειραιώς. Ζητούν από τους συναρμόδιους υπουργούς να τους ενημερώσουν με ποιους τρόπους θα υποχρεώσουν τις τράπεζες να προχωρήσουν στην εφαρμογή της νομοθεσίας, καθώς και αν εξετάζουν την επιβολή κυρώσεων κατά των παραβατών.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΤΑ "ΧΩΝΕΙ" ΣΤΟΝ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ: ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ...

Πασαρέλα ...μέσα στους εξαγριωμένους διαδηλωτές έκανε ο Χατζηδάκης πριν του επιτεθούν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενα βίντεο που δείχνει τον πρώην υπουργό της ΝΔ και βουλευτή κ Χατζηδάκη να διασχίζει την πορεία των διαδηλωτών πριν δεχθεί άγριο ξυλοδαρμό έρχεται να δώσει μια νέα τροπή στα γεγονότα...Μάλλον πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος! Δείτε το 

Άρχισαν οι μηνύσεις κατά υπουργών

Οι υπουργοί και οι βουλευτές κυκλοφορούν με ομάδες προστασίας επειδή φοβούνται τις εκδηλώσεις "λατρείας" των πολιτών Σύμφωνα με πολύ καλές πληροφορίες του ιστολογίου μας, η ΠΟΣΠΕΡΤ (Συνδικαλιστικό Όργανο των Εργαζομένων στην Ελληνική Τηλεόραση) μηνύει τον κύριο Παπακωνσταντίνου, επειδή δεν... παρενέβη στο κύμα επιθέσεων που δέχτηκε η ΕΤ, με αποτέλεσμα να πληγεί το κύρος της εταιρείας μέσω δημοσιευμένων στοιχείων που δεν ήταν αληθή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μήνυση στρέφεται και κατά δεύτερου υπουργού της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου. Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί κατά των κυβερνητικών στελεχών, αλλά και του γενικότερου πολιτικού κόσμου, είναι πως δεν νιώθουν μεγάλη ασφάλεια να κυκλοφορούν χωρίς συνοδεία. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση υπουργού που το βράδυ της Δευτέρας προσήλθε σε τηλεοπτικό σταθμό με πολυπληθή συνοδεία (σωματοφύλακες), ενώ για λόγους (επίσης ασφαλείας) προτιμήθηκε η είσοδός της στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού από... παράπλευρη είσοδο και όχι από την κεντρική, προκειμένου να αποφύγει τις... κακοτοπιές. Τέλος, υπουργός της κυβέρνησης δέχθηκε συνδικαλιστικό εκπρόσωπο ο οποίος ξεκαθάρισε πως "έτσι όπως πάτε σε λίγο καιρό θα σας αρχίσουν στα χαστούκια".... Έτσι, η πολιτική σκηνή μεταβάλλεται με υψηλότατες ταχύτητες και προβλέπουμε πως σε λίγο καιρό η κοινοβουλευτική δημοκρατία θα μετονομαστεί σε "δημοκρατία των μπράβων"!!!