2015 EKLOGES - βουλευτικές εκλογες 2015, 2012, GREEK ELECTIONS GALLOP ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ 2015EKLOGES

Τράγκας: Δεν πάω στο κόμμα του Καμμένου

Πριν από λίγη ώρα ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, μέσα από το site, foxblog.gr, δίνει απάντηση στις φήμες που τον ήθελαν να συνεργάζεται με το υπό σύσταση κόμμα, του ανεξάρτητου βουλευτή Πάνου Καμμένου. Ο γνωστός δημοσιογράφος, σε μια επιστολή – που μοιάζει με πολιτική παρέμβαση- με εύσημο τρόπο, επισημαίνει ότι το ζητούμενο δεν είναι η εκδήλωση μεμονωμένων προσπαθειών, αλλά η συγκρότηση ενός μετώπου απέναντι στις «δυνάμεις κατοχής». Το πλήρες κείμενο της επιστολής Τράγκα έχει ως εξής:

Αγαπητό foxblog
“Είναι γνωστό σε όλους ότι έχω ξεκινήσει τον αγώνα κατά του Μνημονίου από την πρώτη ημέρα που ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε ότι οδηγούμαστε στο ΔΝΤ. Είναι επίσης γνωστό ότι έχω ενισχύσει όλες τις προσπάθειες, τις κινήσεις και τα πρόσωπα που είχαν το θάρρος να αντισταθούν και εξακολουθούν να αγωνίζονται κατά των δυνάμεων κατοχής.
Επομένως, είναι εύλογο να υποστηρίζω κάθε προσπάθεια που ξεκινάει από τον ευρύτερο πολιτικό χώρο που γνωρίζω καλά, εδώ και δεκαετίες. Πιστεύω, όμως, ότι μεμονωμένες πολιτικές κινήσεις δεν φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Απαιτείται ένα ευρύτατο αντιμνημονιακό μέτωπο, χωρίς τις γνωστές πολιτικές ετικέτες.
Το αν θα παραμείνω δημοσιογράφος ή θα ασχοληθώ με την πολιτική ή θα κάνω και τα δύο, δεν διαχωρίζονται ούτε επιμερίζονται σε αυτή τη φάση, που πρέπει όλοι να αγωνισθούμε για ανεξαρτησία και απομάκρυνση της «Ύπατης Αρμοστείας» από την Αθήνα.
Προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύω και αυτός είναι ο κεντρικός στόχος που με απασχολεί και για τον οποίο αγωνίζομαι. Το θέμα δεν είναι ποια πολιτική στέγη θα έχω εγώ ή οι φίλοι μου. Το θέμα είναι να δημιουργηθεί ένα πανελλαδικό αρραγές μέτωπο χωρίς «δεξιούς-αριστερούς», αλλά με Ανεξάρτητους Έλληνες. Τα υπόλοιπα στις εκπομπές μου στον Real και το EXTRA»
Γιώργος Τράγκας

1 σχόλιο:

Μιχάλης Καματερός είπε...

λαγουδάκι των φασιστών και ο Τράγκας..

Είτε με Εθνικές Εκλογές, είτε χωρίς, ετοιμάζεται η επόμενη κολεγιά "Εθνικής Συνεννόησης", που θα σκαρώσουν ΝουΔούλα και ΧρουΑ΄, και με "κάπο μαφιόζο" τον φασιστοπατέρα Μάκη Βορίδη, όλα με την ανοχή της Ευρωπαϊκής Ανθένωσης, που γελάει με τα χαΐρια μας..

Αν τώρα τους κοψει το χρυσαυγολέμονο των τροϊκανών αφεντάδων μας, ήτοι ξυπνήσουν οι εν λόγω ψηφοφόροι και γυρίσουν την πλάτη στον Schwartz φον Βορίδη, συλλογούνται και Plan B, δηλαδή έναν Τσίπρα υπάκουο, περιστοιχισμένον από ευρώφιλους καθηγητές και τεχνοκράτες... Αυτό βέβαια ειναι ακόμα πιο δύσκολο, με τις συνιστώσες και τα άλλα κόμματα (ΑΝΕΛ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ & ΕΠΑΜ-ΟΧΙ) να επαγρυπνούν αντιμνημονιακά!!!

ΣΠΟΤ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Loading...

greek elections - ekloges - ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Loading...

greek elections - ekloges ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Loading...